Studiebegeleiding en huiswerkbegeleiding

Het Bijlesbureau helpt met huiswerkbegeleiding in het lager onderwijs. Dit kan in combinatie met het ophalen van de leerling aan de schoolpoort waarna de leraar samen met de leerling thuis de oefeningen maakt.

Huiswerkbegeleiding als opvang

Onze leraar haalt uw kind af aan de schoolpoort en maakt samen met hem/haar huiswerk bij u thuis of op locatie. Op deze manier kunt u langer blijven werken en krijgt uw kind optimale begeleiding.

Voorbereiding op het middelbaar onderwijs

Problemen in het lager onderwijs zijn meestal de basis voor problemen in het secundair onderwijs. Tijdige begeleiding kan hierbij helpen.

Schrijf je hier in om huiswerkbegeleiding te volgen

Bijles in gans Vlaanderen

Wij begeleiden over gans Vlaanderen met bijles in Antwerpen, bijles in Brugge, bijles in Brussel, bijles in Gent, bijles in Genk, bijles in Hasselt, bijles in Leuven en bijles in Kortrijk. We hebben een ruime ervaring en kunnen jou zeker goed verder helpen!

Bijles volgen

  • Voorbereiding op de universiteit
  • Begeleiding bij de cursus
  • Voorbereiding op de toelatingsproeven

Volg bijles in heel Vlaanderen. Bijles in Antwerpen, Bijles in Brugge, Bijles in Brussel, Bijles in Gent, Bijles in Genk, Bijles in Hasselt, Bijles in Kortrijk en Bijles in Leuven.

Schrijf je hier in om bijles te volgen

Over Het Bijlesbureau

Het Bijlesbureau is opgericht door studenten om te breken met traditionele bijlesbureaus. Wij bieden bijles aan leerlingen van het lager, secundair en hoger onderwijs, alsook voor volwassenen.