Cursus Russisch

Cursus Russisch

Russisch is één van de grootste talen ter wereld en de grootste cultuurtaal van Europa. Rusland is sinds de val van het communisme een land in volle expansie. In het Europese deel treffen we een groot toeristisch potentieel met natuurlijke, historische en culturele rijkdommen aan. In de internationale handel wordt er ook regelmatig Russisch gesproken. Of het nu om je werk of vakantieplannen gaat, bij de thuisstudie Russisch van Het Bijlesbureau ben je aan het juiste adres!

Waarom kiezen voor de zelfstudie Russisch van het Het Bijlesbureau? Het Bijlesbureau heeft een beroep gedaan op ervaren taaltrainers die een cursus op maat maken.

Na afloop van deze cursus heb je een elementair niveau bereikt dat ruim voldoende is om volwaardig Russisch te kunnen verstaan, lezen, spreken én schrijven. Al na een aantal lessen zal je merken dat je al een behoorlijk gesprek kan voeren. De cursus is opgebouwd uit verschillende hoofdstukken met telkens een ander onderwerp, nieuwe grammatica en nieuwe woordenschat! Bij ieder hoofdstuk zitten bijkomende oefeningen en een test om je eigen leerproces op te volgen. Uiteraard word je ook bijgestaan door je persoonlijke docent! Neem vandaag nog de beslissing om de cursus te bestellen en zo snel merkbare vooruitgang te boeken!

Cursusinhoud:

Alledaagse situaties in de privésfeer:
Zich voorstellen
Boodschappen doen
Bestellen in een restaurant
In een winkel naar iets vragen
Een kamer reserveren
Alledaagse situaties in de bedrijfssfeer:
Zijn bedrijf en zichzelf voorstellen
Een product/dienst aanbieden
Communicatie via de telefoon
Email en geschreven communicatie
Zakelijke ontmoetingen

Door de begeleiding van een deskundig docent sta je er nooit alleen voor. Je hebt de mogelijkheid om je huistaken en eventuele vragen per post of via internet naar je persoonlijke docent te sturen. Hij/zij kijkt de opgaven na, geeft extra uitleg, tips en een score en stuurt ze jou per kerende weer. Bekijk hier de lijst van onze professionele begeleidende docenten.