Bijles wetenschappen

Bijles wetenschappen

Het is moeilijk om een volledig opsomming te geven van alle wetenschappen. Dankzij ons uitgebreid netwerk van leerkrachten kunnen wij jou helpen met de meest uiteenlopende vakken op wetenschappelijk gebied. Wij hebben ervaring in gans Vlaanderen in bijles fysica, bijles chemie, bijles biologie maar ook van gentechnologie tot neurobiologie. Wij hebben ervaring met de universiteit, hogeschool en het middelbaar onderwijs. We stellen steeds een pakket op maat samen dus je schrijft je best in om te kijken hoe we jou het best kunnen helpen.

We bieden niet enkel ondersteuning voor de traditionele vakken zoals biologie, chemie en fysica maar ook meer specifieke vakken zoals elektriciteit en magnetisme, mechanica, gentechnologie, biomedische fysiologie, neurobiologie, microbiële biotechnologie, …. komen hier aanbod.

Onze ervaring met bijles in de wetenschapsvakken

  • Bijles in de ingenieursrichtingen
  • Bijles in de wetenschapsrichtingen (van geologie tot wiskunde tot cartografie)
  • Bijles in de levenstechnische richtingen (bio-ingenieur, biologie, biotechnologie,...)
  • Bijles in het secundair
  • Bijles in de economische richtingen (handelsingenieur, tew, hogescholen)
  • Bijles in de geneeskundige richtingen (geneeskunde, biomedische wetenschappen, tandheelkunde, kinesitherapie)

Schrijf je hier in om bijles te volgen

Bijles in gans Vlaanderen

Wij begeleiden over gans Vlaanderen met bijles in Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent, Genk, Hasselt, Leuven en Kortrijk. We hebben een ruime ervaring en kunnen jou zeker goed verder helpen!