Bijles secundair onderwijs

Bijles in het secundair onderwijs

Wij hebben een ruime kennis van de vakken die worden gegeven in het aso, tso en bso. Moeilijkheden met talen, wiskunde, economie, talen of wetenschappen zijn ons bekend en kunnen overwonnen worden. Het Bijlesbureau heeft een ervaring in gans Vlaanderen met bijles in Antwerpen, bijles in Brugge, bijles in Brussel, bijles in Gent, bijles in Genk, bijles in Hasselt, bijles in Kortrijk en bijles in Leuven. Verder hebben wij ook ervaring met veel regionale middelbare scholen en kunnen wij zeker verder helpen.

Voorbereiding op het hoger onderwijs

Dankzij studiebegeleiding hebben we al vaker middelbare scholieren helpen slagen en zo voorbereid op het hoger onderwijs. Een goeie voorbereiding op het hoger onderwijs verhoogt vaak de slaagkansen van de student. Problemen in het hoger onderwijs kunnen vermeden worden met een voorbereidende cursus tijdens de vakantie of een begeleiding bij de studies.

Begeleiding bij de toelatingsproef geneeskunde

De toelatingsproef geneeskunde vindt 2 keer per jaar plaats. Dankzij onze ervaring met de ondervragingstechnieken voor wiskunde, fysica, chemie en biologie verhogen wij gevoelig de slaagkansen van de student. Wij hebben hier ervaring mee in gans Vlaanderen en begeleiden zowel tijdens het schooljaar als tijdens de vakanties.

Begeleiding bij vakantietaken

Het Bijlesbureau heeft ook een ruime ervaring bij begeleiding van vakantietaken. Wij helpen de student en staan hem bij de taak succesvol af te ronden zodat een B of C attest vermeden kan worden.

Schrijf je hier in om bijles te volgen

Bijles in gans Vlaanderen

Wij begeleiden over gans Vlaanderen met bijles in Antwerpen, bijles in Brugge, bijles in Brussel, bijles in Gent, bijles in Genk, bijles in Hasselt, bijles in Leuven en bijles in Kortrijk. We hebben een ruime ervaring en kunnen jou zeker goed verder helpen!