Op zoek naar bijles of groepsbijlessen?

Het Bijlesbureau garandeert u kwaliteit door een persoonlijke screening van elke bijlesdocent.

Wat leerlingen zeggen:

Hoger Onderwijs

Het Bijlesbureau weet waar de problemen liggen voor de verschillende bachelor- en masterjaren. Wij hebben ervaring met bijles in de ingenieurswetenschappen, exacte wetenschappen, economie/handelsingenieur, talen, sociale wetenschappen (pol&soc, communicatie, psychologie/pedagogie, …) en andere.

Wij hebben lesgevers in elke universiteitsstad in Vlaanderen en Brussel kunnen daarbuiten ook begeleiding aan huis bieden in alle steden en gemeentes in Vlaanderen en Brussel. Het Bijlesbureau begeleidt ook met bijles in de hogescholen en middelbare scholen.

Wij zijn actief in onder andere Antwerpen, Brugge, Brussel, Diepenbeek, Geel, Gent, Genk, Hasselt, Kortrijk, Leuven, Mechelen, Oostende, …
Struikelvakken als Java, statistiek, wiskunde, fysica, chemie en talen klinken bekend in de oren. Onze leraren zijn op de hoogte van de ondervragingstechnieken door de verschillende proffen en helpen jou met examenvoorbereiding. Klik op een vak of bekijk onze pagina voor het Hoger Onderwijs HIER.

Secundair Onderwijs

Wij hebben een ruime kennis van de vakken die worden gegeven in ASO, TSO en BSO. Moeilijkheden met talen, wiskunde, economie of wetenschappen zijn ons bekend en kunnen overwonnen worden. Het Bijlesbureau heeft een ervaring in heel Vlaanderen en Brussel met bijles in onder andere Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent, Genk, Hasselt, Kortrijk, Leuven, Mechelen, Turnhout, …
Verder hebben wij ook ervaring met alle regionale middelbare scholen en kunnen wij ook helpen met bijlessen aan huis.

 

Algemene Studiebegeleiding

Lager Onderwijs

Het Bijlesbureau helpt met huiswerk- en studiebegeleiding in het lager onderwijs. De lessen kunnen plaatsvinden in Heel Vlaanderen en Brussel bij de lesgever of bij u aan huis.
Klik op een vak of bekijk onze pagina voor het Basis Onderwijs HIER.

 

Huiswerkbegeleiding

 

Voorbereiding op het middelbaar onderwijs

Andere begeleidingen

Het Bijlesbureau helpt ook met toelatingsproeven en thesisbegeleidingen.

Taal cursussen

Het Bijlesbureau organiseert ook taal cursussen samen (samen met  taallessen.com)

Computerlessen

Het Bijlesbureau organiseert ook computer lessen.

Andere Cursussen

Het Bijlesbureau organiseert ook nog andere cursussen.

Snel geholpen

  1. Schrijf je in via in op onze website. (klik hier )
  2. Wij contacteren jou binnen de 24 uur
  3. Je volgt je lessenstatus en informatie online na inloggen op deze website
  4. Je volgt les thuis, op kot of bij de leraar thuis
  5. Je slaagt succesvol voor jouw examen

Aanpak

In samenwerking met studenten, afgestudeerden en leraren bieden wij bijles en ondersteuning aan eerlijke prijzen en de beste kwaliteit. Dit doen wij door een lokale en persoonlijke aanpak en strenge selectie criteria voor onze leerkrachten. Dankzij continue opvolging en lokale aanpak kennen wij de klassieke struikelblokken van elke richting. Elke afdeling heeft een aparte verantwoordelijke die de problemen en hindernissen kent in de steden waar wij actief zijn. Elke docent krijgt een persoonlijke screening en wordt goedgekeurd door uw lesverantwoordelijke. Zo krijgt u een garantie op kwaliteit!

Aanbod

Het Bijlesbureau heeft een ruime ervaring met zeer veel richtingen. Wij begeleiden voor toelatingsproeven, talen, wiskunde, statistiek, economie, wetenschappen, hulp bij studiemethode, huiswerkbegeleiding en meer.

Afdelingen

Het Bijlesbureau is actief in heel Vlaanderen en Brussel. Elke school of universiteit kent zijn eigen probleemvakken en ondervragingstechnieken. Daarom kiest Het Bijlesbureau bewust voor lokale afdelingen waardoor begeleiding op maat mogelijk wordt. Wij kiezen voor een kleinschalige werking waar persoonlijk contact tussen leerkracht en student centraal staat.

Wij organiseren bijlessen bij de lesgever in Aalst, Antwerpen, Brugge, Brussel, Geel, Genk, Gent, Hasselt, Kortrijk, Leuven, Mechelen, Oostende  en Roeselare bij de lesgever. Ook als u in een andere stad of gemeente bijles wenst is dat zeker mogelijk. Dan verplaatst de lesgever zich tot bij u thuis.