Thesisbegeleiding

Thesisbegeleiding

Onze organisatie is sterk wetenschappelijk/onderzoeksgericht. Onze leraren zijn bijna allen universitair geschoold en weten hoe je onderzoek moet voeren. Ze gingen zelf door spss-analyses en voerden zelf onderzoek uit. Wij weten ook hoe een thesis inhoudelijk wordt gemaakt en hoe de opbouw eruit ziet. Verschillende doctoraatstudenten helpen bij de begeleiding van thesissen in onze organisatie en onze begeleiding verhoogt dan ook aanzienlijk de slaagkansen. We begeleiden in een heleboel richtingen, van de sociale wetenschappen tot de wetenschappelijke richtingen.

Thesisstructuur en thesis opbouw

  • Aanbrengen van structuur, methodologie.
  • Bronnenanalyse: Is deze bron wetenschappelijk/bruikbaar/relevant?
  • Correcte bronvermelding is essentieel! De opsporingsmethoden om plagiaat te ontdekken worden steeds grondiger. Een correcte bronvermelding is dan ook noodzakelijk, zowel in de tekst, voetnoten als bibliografie.
  • Verbetering van zinsbouw, grammatica en spelling
  • Analyse en interpretatie van statistische gegevens (bijvoorbeeld met SPSS)

Schrijf je hier in voor thesisbegeleiding

Thesisbegeleiding in gans Vlaanderen

Wij begeleiden over gans Vlaanderen met thesisbegeleiding in Antwerpen, thesisbegeleiding in Brugge, thesisbegeleiding in Brussel, thesisbegeleiding in Gent, thesisbegeleiding in Genk, thesisbegeleiding in Hasselt, thesisbegeleiding in Leuven en thesisbegeleiding in Kortrijk. We hebben een ruime ervaring en kunnen jou zeker goed verder helpen!