Bijles toelatingsproef geneeskunde

Toelatingsexamen geneeskunde en tandarts

Wil je tandarts of geneeskunde gaan studeren? Voor wie geen ervaring heeft kan de toelatingsproef een ernstige hindernis betekenen voor verdere studies. Onze leraren hebben zelf de toelatingsproef doorstaan en succesvol afgelegd, zij kunnen jou dus helpen slagen! Wij begeleiden voor fysica, chemie, wiskunde, biologie en de mondelinge proeven. We hebben een ruime ervaring in gans Vlaanderen en kennen de ondervragingstechnieken.

Bijles fysica, chemie, wiskunde en biologie toelatingsexamen geneeskunde

We begeleiden tijdens het schooljaar en in de vakantie met een pakket op maat. We pakken de problemen steeds persoonlijk aan en bieden zo optimale slaagkansen. De leraar is op de hoogte van de ondervragingstechnieken en is een uitstekende referentie voor de toelatingsproef.

Psychologisch deel toelatingsexamen geneeskunde

We begeleiden ook voor het psychologisch/mondelinge gedeelte van de toelatingsproef. Bij het arts/patiënt gesprek komt het erop aan om de juiste antwoorden te geven.

Schrijf je hier in om studiebegeleiding bij de toelatingsproef geneeskunde te volgen

Bijles in gans Vlaanderen

Wij begeleiden over gans Vlaanderen met bijles in Antwerpen, bijles in Brugge, bijles in Brussel, bijles in Gent, bijles in Genk, bijles in Hasselt, bijles in Leuven en bijles in Kortrijk. We hebben een ruime ervaring en kunnen jou zeker goed verder helpen!