Bijles economie

Bijles economie

Een slechte studiemethode kan problemen veroorzaken bij economie. Het Bijlesbureau helpt met een persoonlijk pakket op maat van de student. We begeleiden met de specifieke problemen bij economie in gans Vlaanderen. Wij hebben een ruime ervaring in studiebegeleiding economie in de middelbare school, hogeschool en universiteit. Wij bieden studiebegeleiding tijdens het schooljaar en vakantie, examenvoorbereiding, voorbereiding op de universiteit en vakantietaakbegeleiding.

Studiebegeleiding economie

Wij bieden steeds een pakket op maat van de student. Deze persoonlijke aanpak loont en helpt de student om inzicht te krijgen in de onderwerpen die voor hem/haar moeilijk zijn. Wij hebben een ruime ervaring in het middelbaar onderwijs, hogeschool en universiteit in gans Vlaanderen. Van Sint-Leocollege Brugge tot handelsingenieur aan de KuLeuven. Contacteer ons voor een pakket op maat!

Bijles economie als examenvoorbereiding

Wij helpen de student toewerken naar een examen. Samen gaan we in op de moeilijkere elementen en oefenen we op de ondervragingstechnieken en potentiële vragen.

Begeleiding bij een vakantietaak economie

Een B of C attest kan vermeden worden met goede begeleiding bij de vakantietaak. Bij economie komt het er vooral op aan op de juiste onderwerpen in te gaan. Door onze persoonlijke aanpak verhogen we de slaagkansen van de studenten grondig.

Voorbereiding economie op de universiteit

Wij bieden voorbereiding economie (en andere vakken) op de universiteit. In de vakantie of tijdens het schooljaar help je jezelf voorbereiden op het hoger onderwijs. Bijvoorbeeld voor iemand die uit het TSO of een talen/wetenschappelijke richting komt in het middelbaar is het niet altijd gemakkelijk om te slagen in een economische richting. Wij hielpen veel studenten met een voorbereiding op de richtingen ew/tew/handelsingenieur maar ook voor de hogeschoolrichtingen kan begeleiding nuttig zijn.

Schrijf je hier in om bijles economie te volgen

Bijles in gans Vlaanderen

Wij begeleiden over gans Vlaanderen met bijles economie in Antwerpen, bijles in Brugge, bijles in Brussel, bijles in Gent, bijles in Genk, bijles in Hasselt, bijles in Leuven en bijles in Kortrijk. We hebben een ruime ervaring en kunnen jou zeker goed verder helpen!