Logopedie

Het Bijlesbureau helpt bij problemen en communicatiestoornissen met betrekking tot taal, spraak, gehoor en/of slikken. Logopedie is gericht op het ontwikkelen, herstellen en onderhouden van communicatie in al zijn facetten.

Wij bieden preventie, zorg, training en advies ten aanzien van communicatie, mondfuncties, het gehoor, slikken en stem.

Logopedie is de behandeling van communicatiestoornissen met betrekking tot taal, spraak, gehoor en/of slikken. Logopedie is een specialisme gericht op het ontwikkelen, herstellen en onderhouden van de communicatie in al zijn facetten en de verwerking van eten en drinken. Logopedie biedt de cliënt preventie, zorg, training en advies ten aanzien van communicatie, mondfuncties, het gehoor, slikken en stem.

Individuele zorg gericht op alle individuen binnen een leeftijdsgroep: bijvoorbeeld CLB-screeningen bij een bepaalde leeftijdsgroep (5-jarigenscreening).

Bijles volgen

  • Voorbereiding op de universiteit
  • Begeleiding bij de cursus
  • Voorbereiding op de toelatingsproeven

Volg bijles in heel Vlaanderen. Bijles in Antwerpen, Bijles in Brugge, Bijles in Brussel, Bijles in Gent, Bijles in Genk, Bijles in Hasselt, Bijles in Kortrijk en Bijles in Leuven.

Schrijf je hier in om bijles te volgen

Over Het Bijlesbureau

Het Bijlesbureau is opgericht door studenten om te breken met traditionele bijlesbureaus. Wij bieden bijles aan leerlingen van het lager, secundair en hoger onderwijs, alsook voor volwassenen.