• Ruime ervaring in heel Vlaanderen
  • Kwaliteit en lage prijs
  • Inschrijven is vrijblijvend

Op zoek naar bijles of groepsbijlessen?

Het Bijlesbureau garandeert u kwaliteit door een persoonlijke screening van elke bijlesdocent.

Aanpak

In samenwerking met studenten, afgestudeerden en leraren bieden wij bijles en ondersteuning aan eerlijke prijzen en de beste kwaliteit. Dit doen wij door een lokale en persoonlijke aanpak en strenge selectie criteria voor onze leerkrachten. Dankzij continue opvolging en lokale aanpak kennen wij de klassieke struikelblokken van elke richting. Elke afdeling heeft een aparte verantwoordelijke die de problemen en hindernissen kent in de steden waar wij actief zijn. Elke docent krijgt een persoonlijke screening en wordt goedgekeurd door uw lesverantwoordelijke. Zo krijgt u een garantie op kwaliteit!

Aanbod

Het Bijlesbureau heeft een ruime ervaring met zeer veel richtingen. Wij begeleiden voor toelatingsproeven, talen, wiskunde, statistiek, economie, wetenschappen, hulp bij studiemethode, huiswerkbegeleiding en meer.

Afdelingen

Het Bijlesbureau is actief in heel Vlaanderen. Elke school of universiteit kent zijn eigen probleemvakken en ondervragingstechnieken. Daarom kiest Het Bijlesbureau bewust voor lokale afdelingen waardoor begeleiding op maat mogelijk wordt. Wij kiezen voor een kleinschalige werking waar persoonlijk contact tussen leerkracht en student centraal staat.

Het Bijlesbureau is actief in heel Vlaanderen maar werkt met 13 kernregio's. Bij inschrijven selecteert u de regio waar u wenst les te volgen.

Aalst, Antwerpen,Brugge,Brussel, Genk, Gent, Hasselt, Kortrijk, Leuven, Mechelen, Roeselare, Oostende en Brussel.

Bijles volgen

  1. Schrijf je in op onze website
  2. Wij contacteren jou binnen de 24 uur
  3. Je volgt je lessenstatus en informatie online na inloggen op deze website
  4. Je volgt les thuis, op kot of bij de leraar thuis
  5. Je slaagt succesvol voor jouw examen

Bijles volgen

  • Voorbereiding op de universiteit
  • Begeleiding bij de cursus
  • Voorbereiding op de toelatingsproeven

Volg bijles in heel Vlaanderen. Bijles in Antwerpen, Bijles in Brugge, Bijles in Brussel, Bijles in Gent, Bijles in Genk, Bijles in Hasselt, Bijles in Kortrijk en Bijles in Leuven.

Schrijf je hier in om bijles te volgen

Over Het Bijlesbureau

Het Bijlesbureau is opgericht door studenten om te breken met traditionele bijlesbureaus. Wij bieden bijles aan leerlingen van het lager, secundair en hoger onderwijs, alsook voor volwassenen.