Bijles hoger onderwijs

Het Bijlesbureau weet waar de problemen liggen voor de verschillende bachelorjaren. Wij hebben ervaring met bijles in de ingenieurswetenschappen, exacte wetenschappen, economie/handelsingenieur, talen, sociale wetenschappen (pol&soc, communicatie, psychologie/pedagogie) en andere. Wij begeleiden in elke universiteitsstad in Vlaanderen. Het Bijlesbureau begeleidt ook met bijles in de hogescholen en middelbare scholen.

Wij zijn actief in Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent, Genk, Hasselt, Leuven, Kortrijk en Oostende.

Struikelvakken als java, statistiek, wiskunde, fysica, chemie en talen klinken bekend in de oren. Onze leraren zijn op de hoogte van de ondervragingstechnieken door de verschillende proffen en helpen jou met examenvoorbereiding.

Schrijf je hier in om bijles te volgen

Bijles in gans Vlaanderen

Wij begeleiden over gans Vlaanderen met bijles Duits in Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent, Genk, Hasselt, Leuven en Kortrijk. We hebben een ruime ervaring en kunnen jou zeker goed verder helpen!

Bijles volgen

  • Voorbereiding op de universiteit
  • Begeleiding bij de cursus
  • Voorbereiding op de toelatingsproeven

Volg bijles in heel Vlaanderen. Bijles in Antwerpen, Bijles in Brugge, Bijles in Brussel, Bijles in Gent, Bijles in Genk, Bijles in Hasselt, Bijles in Kortrijk en Bijles in Leuven.

Schrijf je hier in om bijles te volgen

Over Het Bijlesbureau

Het Bijlesbureau is opgericht door studenten om te breken met traditionele bijlesbureaus. Wij bieden bijles aan leerlingen van het lager, secundair en hoger onderwijs, alsook voor volwassenen.